NLP-Coaching

Ontdek de kracht van NLP-Coaching voor persoonlijke groei

Welkom bij Amstelveen Coaching & Consulting, NLP-Coaching is een effectieve benadering om jouw persoonlijke groei en ontwikkeling te ondersteunen. NLP, oftewel Neuro-linguïstisch Programmeren, is een krachtige methode die je helpt bij het bereiken van je doelen en het creëren van positieve veranderingen in je leven.

Meer voor elkaar zien te krijgen

Bij Amstelveen Coaching & Consulting werken we samen om inzicht te krijgen in de manier waarop je denkt, voelt en communiceert. Door je bewust te worden van je eigen patronen en overtuigingen, kun je belemmerende gedachten en gedragspatronen loslaten en vervangen door nieuwe, effectievere strategieën. Dit stelt je in staat om obstakels te overwinnen, zelfvertrouwen op te bouwen en je volledige potentieel te benutten. NLP-Coaching helpt je op weg.

Leren omgaan met werkdruk, angst en stress

Onze NLP coaches zijn hoogopgeleide professionals die getraind zijn in de kunst van effectieve communicatie en gedragsverandering. Ze bieden een ondersteunende en vertrouwelijke omgeving waarin je kunt werken aan je persoonlijke doelen. Of het nu gaat om het verbeteren van je relaties, het vergroten van je leiderschapsvaardigheden of het omgaan met stress en angst, NLP-Coaching kan je helpen om blijvende veranderingen te realiseren.

Het mooie van NLP-Coaching is dat het zich richt op het individu als geheel. Het gaat niet alleen om het aanleren van nieuwe vaardigheden, maar ook om het versterken van je innerlijke hulpbronnen, het ontdekken van je passies en het creëren van een positieve mindset. Door middel van verschillende NLP-technieken, zoals visualisatie, herkadering en anchoring, kun je jezelf krachtig en veerkrachtig maken in het bereiken van je doelen.

Incasseringsvermogen vergroten

Als je klaar bent om de kracht van NLP-Coaching te ervaren, neem dan vandaag nog contact met ons op. Samen zullen we werken aan het creëren van een leven dat in lijn is met je diepste verlangens en potentieel. Haal het beste uit jezelf en maak een positieve verandering in je leven met NLP-Coaching!

Werkwijze NLP-Coaching in 7 stappen:

Tijdens NLP-Coaching gaan wij, jij en ik, samen in dialoog, die toegespitst is op het helder krijgen van wat er speelt. Dat betekent het onder ogen zien van moeilijkheden en het verschaffen van inzichten die uitzicht bieden.

Omdat wij maatwerk leveren, is het van groot belang een duidelijke werkstructuur aan te houden. Dit biedt duidelijkheid voor jou en maakt het behaalde resultaat inzichtelijk. Het proces van NLP Coaching bestaat uit zeven effectieve en laagdrempelige vaste stappen.

Stap Fases Uitleg
1 Relatie Het opbouwen van Vertrouwen, Veiligheid en Vrijheid middels contact, contract en het vaststellen van de spelregels.
2 Verwachtingen Het uitspreken van verwachtingen aan de hand van symptomen: vaststellen van doelen
3 Doelen Middels hypothese gewenste doelen vertalen in een stappenplan
4 Stappenplan Leerschema’s en leerthema’s samenvatten: wat heeft de cliënt te leren, zich eigen te maken, te verwerken, plek te geven, welke beweging biedt voltooiing? In relatie tot wie?
5 Actie Het uitvoeren van het stappenplan middels gekozen interventies. De cliënt gaat aan de slag, het initiatief ligt bij hem/haar. Coach heeft een ondersteunende rol.
6 Evaluatie Regelmatig samen bespreken wat goed gaat en wat beter kan bij het behalen van doelen, feedback.
7 Afsluiting Future Pace, test: demonstratie van behaalde doelen.

Investering NLP Coaching

Amstelveen Coaching & Consulting kent verschillende maatwerk trajecten, afhankelijk van te behalen doelen. Angst, stress, burnout hebben andere trajecten nodig dan bijv. woedebeheersing, succes, assertiviteit en weerbaarheid. Daarom duren onze NLP-Coaching trajecten tussen de 3, 5, 12 en 24 sessies en zijn verdeeld over 3 tot 52 weken.

Afhankelijk van de hulpvraag kost een sessie tussen de € 75,- en € 145,- aan investering in jezelf en duurt minimaal 60, maximaal 75 minuten. Onze prijzen zijn vrij van btw.
Omwille van kwaliteitsbewaking houden wij om de drie sessies een evaluatieronde. Dat maakt dat onze coaching sessies effectief zijn en laagdrempelig blijven.

Wat levert NLP-Coaching op?

NLP-Coaching bij Amstelveen Coaching & Consulting levert jou het volgende op:

 • Vergroten van zelfvertrouwen
 • Overwinnen van faalangst en onzekerheid
 • Leren omgaan met werkdruk en stress
 • Meer regie in- en over het werk verkrijgen
 • Enthousiasme en energie in het werk terugvinden
 • Ontwikkelen van communicatieve vaardigheden
 • Leiderschap ontwikkelen en invloed vergroten
 • Incasseringsvermogen vergroten
 • Meer voor elkaar zien te krijgen
 • Assertiviteit ontwikkelen
 • Meer zingeving in het leven
 • Je ontwikkelt een visie: werken wordt spelen
Onze toegevoegde waarde
 • Gediplomeerde NLP-Coach
 • Veiligheid, Vertrouwen & Vrijheid
 • Blijvend, duurzaam resultaat
 • Gebruik van moderne coaching technieken
NLP Coaching Amstelveen
Amstelveen coaching & Consulting, NLP Coaching
Vace Selviyan NLP-Coach

Vace Selviyan Amstelveen

NLP Coaching Werkmodel

Coaching Amstelveen
NLP Werkmodel

NLP Coaching Amstelveen Referentiekader

Coaching Amstelveen
NLP Referentiekader

NLP Coaching Amstelveen Anker techniek

Coaching Amstelveen
NLP Anker techniek